[pve-devel] Error when load the VM in PVE 4

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Wed Sep 30 12:44:12 CEST 2015


grep -r . /sys/module/kvm*/parameters
/sys/module/kvm_intel/parameters/ept:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/pml:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/vpid:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/enable_shadow_vmcs:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/eptad:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/flexpriority:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/ple_window_grow:2
/sys/module/kvm_intel/parameters/ple_window_shrink:0
/sys/module/kvm_intel/parameters/ple_window_max:1073741823
/sys/module/kvm_intel/parameters/fasteoi:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/enable_apicv:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/unrestricted_guest:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/emulate_invalid_guest_state:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/nested:N
/sys/module/kvm_intel/parameters/vmm_exclusive:Y
/sys/module/kvm_intel/parameters/ple_window:4096
/sys/module/kvm_intel/parameters/ple_gap:128
/sys/module/kvm/parameters/tsc_tolerance_ppm:250
/sys/module/kvm/parameters/halt_poll_ns:0
/sys/module/kvm/parameters/min_timer_period_us:500
/sys/module/kvm/parameters/kvmclock_periodic_sync:Y
/sys/module/kvm/parameters/ignore_msrs:N
/sys/module/kvm/parameters/allow_unsafe_assigned_interrupts:N
/sys/module/kvm/parameters/lapic_timer_advance_ns:0

and

cat /proc/cpuinfo
...
..

processor    : 63
vendor_id    : GenuineIntel
cpu family    : 6
model        : 46
model name    : Intel(R) Xeon(R) CPU           X7560  @ 2.27GHz
stepping    : 6
microcode    : 0x7
cpu MHz        : 2264.185
cache size    : 24576 KB
physical id    : 3
siblings    : 16
core id        : 11
cpu cores    : 8
apicid        : 119
initial apicid    : 119
fpu        : yes
fpu_exception    : yes
cpuid level    : 11
wp        : yes
flags        : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca
cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe syscall nx
rdtscp lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts rep_good nopl xtopology
nonstop_tsc aperfmperf pni dtes64 monitor ds_cpl vmx est tm2 ssse3 cx16
xtpr pdcm dca sse4_1 sse4_2 x2apic popcnt lahf_lm ida dtherm tpr_shadow
vnmi flexpriority ept vpid
bugs        : clflush_monitor
bogomips    : 4528.26
clflush size    : 64
cache_alignment    : 64
address sizes    : 44 bits physical, 48 bits virtual


2015-09-30 2:51 GMT-03:00 Alexandre DERUMIER <aderumier at odiso.com>:

> Hi,
>
> This is the error I'm currently debugging with paolo from qemu.
> (see my error mail on the mailing).
>
> to be sure, can you test:
>
> http://odisoweb1.odiso.net/pve-qemu-kvm_2.4-8_amd64.deb ?
>
> It's a workaround, but the real problem come from a new kvm feature in
> kernel 4.2.
>
>
>
> Also, for qemu team, can you give me result of
>
>
> grep -r . /sys/module/kvm*/parameters
>
> cat /proc/cpuinfo
>
>
>
> ----- Mail original -----
> De: "Gilberto Nunes" <gilberto.nunes32 at gmail.com>
> À: "pve-devel" <pve-devel at pve.proxmox.com>
> Envoyé: Mercredi 30 Septembre 2015 00:46:50
> Objet: Re: [pve-devel] Error when load the VM in PVE 4
>
> Any help?
>
> 2015-09-29 13:20 GMT-03:00 Gilberto Nunes < gilberto.nunes32 at gmail.com > :
>
>
>
> Hi...
>
> Why this error happens?? (Attached)
>
> Everything is up to date...
>
> My server is a HP ProLiantDL 580G7...
>
>
> --
>
> Gilberto Ferreira
> +55 (47) 9676-7530
> Skype: gilberto.nunes36
>
>
>
>
>
>
>
> --
>
> Gilberto Ferreira
> +55 (47) 9676-7530
> Skype: gilberto.nunes36
>
>
> _______________________________________________
> pve-devel mailing list
> pve-devel at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-devel
> _______________________________________________
> pve-devel mailing list
> pve-devel at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-devel
>



-- 

Gilberto Ferreira
+55 (47) 9676-7530
Skype: gilberto.nunes36
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-devel/attachments/20150930/d98cf5ac/attachment.html>


More information about the pve-devel mailing list