[pve-devel] vhost_net module not loaded at promox 2.0 boot ?

Alexandre DERUMIER aderumier at odiso.com
Tue Dec 20 12:54:09 CET 2011


it's works , thanks !

----- Mail original ----- 

De: "Dietmar Maurer" <dietmar at proxmox.com> 
À: "Alexandre DERUMIER" <aderumier at odiso.com>, pve-devel at pve.proxmox.com 
Envoyé: Mardi 20 Décembre 2011 12:31:16 
Objet: RE: [pve-devel] vhost_net module not loaded at promox 2.0 boot ? 

Seems a bug - we lost that change somehow. Just fixed that: 

https://git.proxmox.com/?p=qemu-server.git;a=commit;h=31a9616c0b9ca3be502ad2385225e587fe00dc10 

Please can you test? 

- Dietmar 

> -----Original Message----- 
> From: pve-devel-bounces at pve.proxmox.com [mailto:pve-devel- 
> bounces at pve.proxmox.com] On Behalf Of Alexandre DERUMIER 
> Sent: Dienstag, 20. Dezember 2011 09:52 
> To: pve-devel at pve.proxmox.com 
> Subject: [pve-devel] vhost_net module not loaded at promox 2.0 boot ? 
> 
> I was playing with virtio nic, and I see that vhost_net module is not loaded at 
> boot. 
> 
> 
> modprobe vhost_net is working fine. 
> pve-kernel-2.6.32-6-pve 2.6.32-54 
> 
> 
> proxmox 1.9 seem to load it in /etc/init.d/qemu-server 
> 
> modprobe -q vhost_net || true 
> 
> 
> , but i didn't see it in proxmox 2.0. 
> 
> 
> Is it normal ? 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 




-- 

-- 




	
	Alexandre Derumier 
Ingénieur système 
e-mail : aderumier at odiso.com 
Tél : +33 (0)3 20 68 88 90 
Fax : +33 (0)3 20 68 90 81 
45 Bvd du Général Leclerc 
59100 ROUBAIX - FRANCE 













-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: aderumier.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 183 bytes
Desc: not available
URL: <http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/private/pve-devel/attachments/20111220/9813cc93/attachment.vcf>


More information about the pve-devel mailing list