[PVE-User] Can't migrate my HA VM's

Lindsay Mathieson lindsay.mathieson at gmail.com
Sun Jul 26 03:14:10 CEST 2020


Ok, I resolved the issue, though maybe it exposes a problem?

I had a test Proxmox Backup server Beta, which I took down and erased, 
but I left the storage entry. Once I deleted the Storage entry, the HA 
VM's were able to migrate.

Would seem to be an issue if HA VM's can't be migrated if a backup 
server is down.

On 26/07/2020 11:08 am, Lindsay Mathieson wrote:
>
> Have this error start today when I attempt to migrate my HA managed VM's
>
> task started by HA resource agent
> 2020-07-26 10:55:00 starting migration of VM 101 to node 'vnb' 
> (192.168.5.240)
> 2020-07-26 10:55:02 ERROR: Failed to sync data - proxmox-backup-client 
> failed: Error: error trying to connect: tcp connect error: No route to 
> host (os error 113)
> 2020-07-26 10:55:02 aborting phase 1 - cleanup resources
> 2020-07-26 10:55:02 ERROR: migration aborted (duration 00:00:02): 
> Failed to sync data - proxmox-backup-client failed: Error: error 
> trying to connect: tcp connect error: No route to host (os error 113)
> TASK ERROR: migration aborted
>
>
> All servers are pingable from each other (static entries in host 
> files). If I remove the VM from HA it migrates fine. Dunno when this 
> started, but I used to be able to migrate HA managed VM's.
>
>
> All updates applied, non-subscription repository.
>
>
> Haven't tested restarting any services yet.
>
> -- 
> Lindsay


-- 
Lindsay



More information about the pve-user mailing list