[PVE-User] pve webgui auto logoff (5m)

Fabian Grünbichler f.gruenbichler at proxmox.com
Wed Jul 8 15:04:58 CEST 2020


> Mark Schouten <mark at tuxis.nl> hat am 08.07.2020 14:32 geschrieben:
> 
>  
> Hi all,
> 
> We're still having this issue. I'm trying to find the place where the
> timestamp used for verification is coming from, but I can't figure it
> out.
> 
> Obviously the issue originated from the incorrect time while installing,
> but that is fixed now:
> 
> root at node01:~# timedatectl status
>                Local time: Wed 2020-07-08 14:31:42 CEST
>            Universal time: Wed 2020-07-08 12:31:42 UTC
>                  RTC time: Wed 2020-07-08 12:31:42
>                 Time zone: Europe/Amsterdam (CEST, +0200)
> System clock synchronized: yes
>               NTP service: active
>           RTC in local TZ: no
> root at node02:~# timedatectl status
>                Local time: Wed 2020-07-08 14:31:43 CEST
>            Universal time: Wed 2020-07-08 12:31:43 UTC
>                  RTC time: Wed 2020-07-08 12:31:43
>                 Time zone: Europe/Amsterdam (CEST, +0200)
> System clock synchronized: yes
>               NTP service: active
>           RTC in local TZ: no
> root at node03:~# timedatectl status
>                Local time: Wed 2020-07-08 14:31:43 CEST
>            Universal time: Wed 2020-07-08 12:31:43 UTC
>                  RTC time: Wed 2020-07-08 12:31:43
>                 Time zone: Europe/Amsterdam (CEST, +0200)
> System clock synchronized: yes
>               NTP service: active
>           RTC in local TZ: no
> 
> Please advise..

either wait, or touch the authkey files, or remove them.

fixed in git already: https://git.proxmox.com/?p=pve-access-control.git;a=commit;h=9de25de807b6843c971f1863e811cf76ee4c9b23

;)




More information about the pve-user mailing list