[PVE-User] running Debian 10 containers in PVE 5.4

Adam Weremczuk adamw at matrixscience.com
Tue Oct 15 16:30:52 CEST 2019


I ended up upgrading Debian and PVE on both my cluster nodes.

I followed: https://pve.proxmox.com/wiki/Upgrade_from_5.x_to_6.0 and it 
went pretty well.

Only one (hopefully minor) issue observed so far which I'm going to 
raise in a separate post.


On 15/10/19 13:44, nada at verdnatura.es wrote:
> hi Adam
> we are also running old Debian 9 (PVE 5.3-9 and 5.3-5)
> and after dist-upgrade of CTs from Stretch to Buster
> i had to convert majority of them to unprivileged with nesting
> they appear to be ok since that conversion
> (they are running more than a month ;-)
> planning to upgrade PVE to PVE 6 before Xmas...
> Nada
>
> El 2019-10-15 11:58, Adam Weremczuk escribió:
>> Hello,
>>
>> I'm running PVE 5.4-13 (Debian 9.11 based) using free no-subscription 
>> repos.
>>
>> Recently I've deployed a few Debian 10.0 containers which I later
>> upgraded to 10.1.
>>
>> I'm having constant issues with these CTs such as delayed start and
>> console availability (up to 15 minutes), unexpected network
>> disconnections etc.
>>
>> No such issues for Debian 9.x containers.
>>
>> Is running Debian 10.x over 9.11 officially supported?
>>
>> Will switching to paid community repositories greatly improve my 
>> experience?
>>
>> Thanks,
>> Adam
>>
>> _______________________________________________
>> pve-user mailing list
>> pve-user at pve.proxmox.com
>> https://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> https://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user



More information about the pve-user mailing list