[PVE-User] ixgbe

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Tue Jul 9 12:59:11 CEST 2019


Hi there

I have created the ixgbe.conf file into /etc/modprobe.d, with this:

options ixgbe  allow_unsupported_sfp=1.1
I haved compile the module from Intel source code...
The worst thing is that this network are thousands of kilometers from my
location...
So a partner is check that network, looking for some issues in the switch,
FC cable whatever...
I am still waiting for him....
Any way, thanks for answer...
I'ill keep you posted.

Thanks

---
Gilberto Nunes Ferreira

(47) 3025-5907
(47) 99676-7530 - Whatsapp / Telegram

Skype: gilberto.nunes36





Em ter, 9 de jul de 2019 às 01:45, Dmitry Petuhov <mityapetuhov at gmail.com>
escreveu:

> What command
>
> dmesg | grep ixgbe
>
> shows after boot?
>
>
> 09.07.2019 2:47, Gilberto Nunes пишет:
> > Hi there
> >
> > We have some issues with driver ixgbe in Proxmox 5.4.10!
> > Server is fully update but the NIC doesn't show any link at all!
> > Somebody can help, please!
> > Thanks a lot.
> >
> > ---
> > Gilberto Nunes Ferreira
> >
> > (47) 3025-5907
> > (47) 99676-7530 - Whatsapp / Telegram
> >
> > Skype: gilberto.nunes36
> > _______________________________________________
> > pve-user mailing list
> > pve-user at pve.proxmox.com
> > https://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> https://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>


More information about the pve-user mailing list