[PVE-User] PVE 5.1 zfs replication

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Tue Oct 31 23:58:17 CET 2017


Hi guys

Again, I am in trouble with ZFS Replication:

2017-10-31 20:56:01 100-0: start replication job
2017-10-31 20:56:01 100-0: guest => CT 100, running => 1
2017-10-31 20:56:01 100-0: volumes => STG:subvol-100-disk-1
2017-10-31 20:56:02 100-0: freeze guest filesystem
2017-10-31 20:56:02 100-0: create snapshot '__replicate_100-0_1509490561__'
on STG:subvol-100-disk-1
2017-10-31 20:56:03 100-0: thaw guest filesystem
2017-10-31 20:56:03 100-0: full sync 'STG:subvol-100-disk-1'
(__replicate_100-0_1509490561__)
2017-10-31 20:56:04 100-0: full send of
ZFS/subvol-100-disk-1 at __replicate_100-0_1509490561__
estimated size is 417M
2017-10-31 20:56:04 100-0: total estimated size is 417M
2017-10-31 20:56:04 100-0: TIME SENT SNAPSHOT
2017-10-31 20:56:04 100-0: ZFS/subvol-100-disk-1 name ZFS/subvol-100-disk-1
-
2017-10-31 20:56:04 100-0: volume 'ZFS/subvol-100-disk-1' already exists
2017-10-31 20:56:04 100-0: warning: cannot send
'ZFS/subvol-100-disk-1 at __replicate_100-0_1509490561__':
signal received
2017-10-31 20:56:04 100-0: cannot send 'ZFS/subvol-100-disk-1': I/O error
2017-10-31 20:56:04 100-0: command 'zfs send -Rpv --
ZFS/subvol-100-disk-1 at __replicate_100-0_1509490561__'
failed: exit code 1
2017-10-31 20:56:04 100-0: delete previous replication snapshot
'__replicate_100-0_1509490561__' on STG:subvol-100-disk-1
2017-10-31 20:56:04 100-0: end replication job with error: command 'set -o
pipefail && pvesm export STG:subvol-100-disk-1 zfs - -with-snapshots 1
-snapshot __replicate_100-0_1509490561__ | /usr/bin/ssh -o 'BatchMode=yes'
-o 'HostKeyAlias=pve200' root at 10.1.1.2 -- pvesm import
STG:subvol-100-disk-1 zfs - -with-snapshots 1' failed: exit code 255

How can I fix it???

Thanks
---
Gilberto Ferreira


More information about the pve-user mailing list