[PVE-User] pvecm e 1 not working anymore

Mohamed Sadok Ben Jazia benjazia.mohamedsadok at gmail.com
Fri Mar 18 11:03:38 CET 2016


I can answer the last part. corosync.conf => corosync/cman cluster
configuration file (previous to PVE 4.x this file was called cluster.conf)


On 18 March 2016 at 10:57, Jean-Laurent Ivars <jl.ivars at ipgenius.fr> wrote:

> Hi list,
>
> In the new cluster version (pve4) if i loose quorum (in a 2 nodes set un
> with one node down for example) I’m stuck.
>
> Before pve4 I could send the following command* pvecm e 1 *and my host
> was fully working again but now it seems it doesn’t work this way (the
> command run without error but nothing happens)
>
> Moreover, the new file for setting cluster (and quorum) isn’t cluster.conf
> anymore but corosync.conf but i don’t find where to set this in that file !
>
> Does someone know the way to do ?
>
> thank you for answer in advance :)
> Best regards,
>
> ------------------------------
> *Jean-Laurent Ivars *
> *Responsable Technique | Technical Manager*
> 22, rue Robert - 13007 Marseille
> Tel: 09 84 56 64 30 - Mobile: 06.52.60.86.47
> Linkedin <http://fr.linkedin.com/in/jlivars/>   |  Viadeo
> <http://www.viadeo.com/fr/profile/jean-laurent.ivars>   |  www.ipgenius.fr
>
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20160318/b971b323/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list