[PVE-User] problem during installation of proxmox

Muhammad Yousuf Khan sirtcp at gmail.com
Sun Jan 3 12:50:57 CET 2016


Thanks Asif let me check this

On Sun, Jan 3, 2016 at 4:46 PM, Asif Murad Khan <asifmuradkhan at gmail.com>
wrote:

>
> please follow this url, may you have found something;
>
>
> http://pve-devel.pve.proxmox.narkive.com/OJccjip0/proxmox3-4-online-upgrade-howto
>
>
> On Sun, Jan 3, 2016 at 5:40 PM, Koko Wijatmoko <koko at wijatmoko.name>
> wrote:
>
>> On Sun, 3 Jan 2016 16:35:57 +0500
>> Muhammad Yousuf Khan <sirtcp at gmail.com> wrote:
>>
>> > [....] Starting Proxmox VE firewall: pve-firewallFailed to get D-Bus
>> > connection: Unknown error -1
>> > command 'systemctl start pve-firewall' failed: exit code 1
>> >  failed!
>> >
>> > Any help will be highly appreciated. i am in middle of the installation
>> and
>> > got stuck
>> >
>> did you install dbus package?
>>
>> --
>> Koko Wijatmoko
>> _______________________________________________
>> pve-user mailing list
>> pve-user at pve.proxmox.com
>> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>>
>
>
>
> --
> Asif Murad Khan
> Cell: +880-1713-114230
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20160103/6dd2e89e/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list