[PVE-User] ??utf-8?q? VM Backup best practicesrecommendation...

Robert Fantini robertfantini at gmail.com
Sat Feb 20 01:40:59 CET 2016


please check the forum, there was a post of about 12-18 months ago.

I tried gluster on zfs  using 2 nodes about 6 months ago.   I saw the old
thread when researching an issue.

my issue may have been due to operator error [ me ] or not.


On Fri, Feb 19, 2016 at 7:12 PM, Lindsay Mathieson <
lindsay.mathieson at gmail.com> wrote:

> On 20/02/2016 1:25 AM, Robert Fantini wrote:
>
> I was probably doing something wrong.  My issue has to do with cluster
> node reboot, then corruption.
>
> On Thu, Feb 18, 2016 at 8:44 PM, Lindsay Mathieson <
> <lindsay.mathieson at gmail.com>lindsay.mathieson at gmail.com> wrote:
>
>> On 19/02/2016 11:03 AM, Robert Fantini wrote:
>>
>>> re: gluster on top of zfs
>>>
>>> Check he  forum , I do not think that is stable.
>>>
>>
>>
>> News to me, I've been testing it for ages. Its been discussed positively
>> on the gluster list.
>>
>
>
> Actually I should have asked for clarification - did you mean gluster on
> zfs has stability problems or just gluster?
>
> --
> Lindsay Mathieson
>
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20160219/5c1a408f/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list