[PVE-User] I try hard but...

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Tue Oct 27 14:58:25 CET 2015


Now the VM seems to doing well...

I put some limits on the Virtual HD ( Thanks Dmitry), mount NFS with soft
and proto=udp, and right now stress the VM with a lot of impasync jobs, in
order to migrate huge mailbox to oldserver to the VM...
I will performe others tests yet, but I thing there peace here again...
Thanks for help and sorry to blame proxmox, guys!
My apologies!


2015-10-26 17:55 GMT-02:00 Hector Suarez Planas <hector.suarez at codesa.co.cu>
:

> ...
>
> Answer my own question: yes! There is a bug related NFS on kernel 3.13
>> that is the default on Ubuntu 14.04...
>> I will try with kernel 3.19...
>> Sorry for sent this to the list...
>>
>
> Rectify is wise. Do not blame Proxmox for every bad thing that happens to
> you with it. You must have patience with things that come from the world of
> Open Source.
>
> :-)
>
> --
> =====================================
> Lic. Hector Suarez Planas
> Administrador Nodo CODESA
> Santiago de Cuba
> -------------------------------------
> Blog: http://nihilanthlnxc.cubava.cu/
> ICQ ID: 681729738
> Conferendo ID: hspcuba
> =====================================
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>



-- 

Gilberto Ferreira
+55 (47) 9676-7530
Skype: gilberto.nunes36
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20151027/356657d9/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list