[PVE-User] One VM won't backup

Daniel Bayerdorffer danielb at numberall.com
Sun Dec 6 16:41:41 CET 2015


Hello Gilberto, 

Thank you for your help. Here is the log from the previous attempt. I canceled the backup from the first log I sent. 

VMID 	NAME 	STATUS 	TIME 	SIZE 	FILENAME 
101 	Hermes 	FAILED 	00:15:02 	VM 101 qmp command 'query-backup' failed - got timeout 
TOTAL 	00:15:02 	0KB 	

Detailed backup logs: 

vzdump 101 --mailnotification always --quiet 1 --mailto danielb at numberall.com --mode snapshot --compress gzip --storage vmbackup

101: Nov 28 03:30:01 INFO: Starting Backup of VM 101 (qemu)
101: Nov 28 03:30:01 INFO: status = running
101: Nov 28 03:30:01 INFO: update VM 101: -lock backup
101: Nov 28 03:30:01 INFO: backup mode: snapshot
101: Nov 28 03:30:01 INFO: ionice priority: 7
101: Nov 28 03:30:01 INFO: snapshots found (not included into backup)
101: Nov 28 03:30:01 INFO: creating archive '/mnt/vmbackup/dump/vzdump-qemu-101-2015_11_28-03_30_01.vma.gz'
101: Nov 28 03:30:01 INFO: started backup task '5f2dd1ef-8a8b-4005-9a9d-df2c399c5009'
101: Nov 28 03:30:04 INFO: status: 0% (48300032/966367641600), sparse 0% (14835712), duration 3, 16/11 MB/s
101: Nov 28 03:44:57 ERROR: VM 101 qmp command 'query-backup' failed - got timeout 101: Nov 28 03:44:57 INFO: aborting backup job
101: Nov 28 03:45:03 ERROR: Backup of VM 101 failed - VM 101 qmp command 'query-backup' failed - got timeout 


From: "Gilberto Nunes" <gilberto.nunes32 at gmail.com> 
To: "PVE User List" <pve-user at pve.proxmox.com> 
Sent: Sunday, December 6, 2015 9:53:42 AM 
Subject: Re: [PVE-User] One VM won't backup 

Hello 

Sorry, but I don't see any error... 
Can you send the entire log or, at least the part when the error appears? 
Otherwise, it will very difficult to help you... 

Cheers 

2015-12-06 2:39 GMT-02:00 Daniel Bayerdorffer < danielb at numberall.com > : 



Hello Everyone, 

I'm having trouble with one of my VMs not backing up. The other ones will backup just fine. I've tried doing a backup with both types of compression, but it doesn't make a difference. 

I'm using Proxmox 3.4-11 

Here's the log file, and it ends where the backup gets stuck. 

INFO: starting new backup job: vzdump 101 --remove 0 --mode snapshot --compress gzip --storage vmbackup --node proxmox 
INFO: Starting Backup of VM 101 (qemu) 
INFO: status = running 
INFO: update VM 101: -lock backup 
INFO: backup mode: snapshot 
INFO: ionice priority: 7 
INFO: snapshots found (not included into backup) 
INFO: creating archive '/mnt/vmbackup/dump/vzdump-qemu-101-2015_12_05-23_29_58.vma.gz' 
INFO: started backup task 'b66f6edd-fe4f-4c1d-9cf9-8ee1eb42b72a' 
INFO: status: 0% (45613056/966367641600), sparse 0% (14249984), duration 3, 15/10 MB/s 


Thanks for any help, 
Daniel 

-- 
Daniel Bayerdorffer, VP danielb at numberall.com 
Numberall Stamp & Tool Co., Inc. www.numberall.com 
PO BOX 187, Sangerville, ME 04479 USA 
TEL: 207-876-3541 FAX: 207-876-3566 

_______________________________________________ 
pve-user mailing list 
pve-user at pve.proxmox.com 
http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user 







-- 

Gilberto Ferreira 
+55 (47) 9676-7530 
Skype: gilberto.nunes36 


_______________________________________________ 
pve-user mailing list 
pve-user at pve.proxmox.com 
http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20151206/35ad1d0f/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list