[PVE-User] Boot problem with PERC H310

Michael Rasmussen mir at miras.org
Tue Sep 30 18:08:40 CEST 2014


On Tue, 30 Sep 2014 17:57:00 +0200
Eneko Lacunza <elacunza at binovo.es> wrote:

> But it fails to boot correctly when I add the PERC H310 card; after grub screen kernel loads and starts init. After a while, lots of "udevd timeout: killing /sbin/modprobe ..." appear, and they seem to last forever.
> 
> This happens with latest Proxmox 3.3 community kernel and also with latest debian wheezy kernel.
> 
Maybe the BIOS tries to boot via the PERC card first which means your
old disks has changed "name" in BIOS. Try to disable its capability to
be used as boot device and see if that does not fixes your problem.

-- 
Hilsen/Regards
Michael Rasmussen

Get my public GnuPG keys:
michael <at> rasmussen <dot> cc
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xD3C9A00E
mir <at> datanom <dot> net
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xE501F51C
mir <at> miras <dot> org
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xE3E80917
--------------------------------------------------------------
/usr/games/fortune -es says:
Bondage maybe, discipline never!
		-- T.K.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 181 bytes
Desc: OpenPGP digital signature
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140930/2c2b2f7f/attachment-0015.sig>


More information about the pve-user mailing list