[PVE-User] Proxmox GUI connection error

Edgardo Ghibaudo edgardo.ghibaudo at provincia.biella.it
Thu Nov 13 16:39:33 CET 2014


It was a normal fresh installation.
I haven't changed the machine name manually after the installation. *

hostname
*SRVPROXMOX2*
hostname -d
*BIELLA_NT*

cat /etc/hosts*
127.0.0.1       localhost
172.16.X.Y    SRVPROXMOX2.BIELLA_NT   SRVPROXMOX2

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1     localhost ip6-localhost ip6-loopback
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters

Edgardo
Il 13/11/2014 15:50, Diaolin ha scritto:
> Il 2014-11-13 15:29 Edgardo Ghibaudo ha scritto:
>> No, I don't use a proxy.
>>
>
> Please answer to the list. Anyone can be interested in this discussion.
>
> Just another question: this was happened after an upgrade or at a normal
> fresh installation?
>
> Did you rename the machine manually?
> If you execute
>
> hostname
> and
> hostname -d
>
> on a command line you'll get a name that is the same as shown
> in /etc/hosts and /etc/hostname?
>
> Diaolin
>
>
>
> ---
> A volte la storia si sovrappone a te che la vivi per riannodare il tuo
> cammino ad un filo costantemente teso tra ieri e domani, portandoti
> a ripercorrere un tempo compagno dei tuoi passi per lunghi anni.
> Poi, finalmente, il filo si spezza e riesci a comprendere il tuo oggi.
> [Diaolin]
>
> 349 66 84 215
> 349 72 65 081
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20141113/b196129e/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list