[PVE-User] Add IP address to Windows KVM

Ikenna Okpala me at ikennaokpala.com
Fri May 30 23:41:06 CEST 2014


Thank you all so much for your guidance.

After trying Hectors Method.. at first there were issue until i started
trying the Bridge's (vmbr14) Models out

I found the Realtec model work and connected properly the rest probably
needed more attention.. or may be i am missing something.

Any thoughts ?


On Mon, May 26, 2014 at 1:04 PM, Hector Suarez Planas <
hector.suarez at codesa.co.cu> wrote:

> Hi, Ikenna.
>
>  ----- Original Message ----- From: Ikenna Okpala To: Eneko Lacunza Cc:
>> pve-user at pve.proxmox.com Sent: Monday, May 26, 2014 4:51 AM
>> Subject: Re: [PVE-User] Add IP address to Windows > KVM
>>
>
>  Can you give me an example...
>>
>
>  Sent from my iPhone
>>
>
> An example:
>
> Phisical configuration
> Switch VLAN : VLAN 14 ---> 10.0.3.0/25
>
> Proxmox Network configuration:
>
> (...)
>
> iface eth1 inet manual
>
> auto eth1.14
> iface eth1.14 inet manual
>
> auto vmbr14
> iface vmbr14 inet manual
>        bridge_ports eth1.14
>        bridge_stp off
>        bridge_fd 0
>
> (...)
>
> Windows KVM-VM:
>
> Network device on PRX: Bridge ---> vmbr14
>
> Network configuration:
>
> (...)
>
> IP: 10.0.3.2
> Netmask: 255.255.255.128
> Gateway: 10.0.3.1
> DNS 1: 127.0.0.1
> (bla,bla,bla)
>
> (...)
>
>
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>



-- 
Ikenna
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140530/ed932771/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list