[PVE-User] Add IP address to Windows KVM

Ikenna Okpala me at ikennaokpala.com
Mon May 26 10:51:15 CEST 2014


Can you give me an example...

Sent from my iPhone

> On May 26, 2014, at 8:03 AM, Eneko Lacunza <elacunza at binovo.es> wrote:
> 
> Hi Ikenna,
> 
> You should configure a bridge and not a NAT to use a public IP (this can be done but you'll have to mess with hypervisor iptables and routes).
> 
> Also make sure routing is correct to reach that public IP.
> 
> Cheers
> Eneko
> 
>> On 26/05/14 01:12, Ikenna Okpala wrote:
>> Hi,
>> 
>> I just finished installing windows oon my KVM.. 
>> 
>> I have added NAT mode to it and it seems to be accessing the internet just fine.
>> 
>> I have added my public IP to the windows KVM, but it is still unreachable.
>> 
>> Is there some other steps that i should have taken ??
>> -- 
>> Ikenna
>> 
>> 
>> _______________________________________________
>> pve-user mailing list
>> pve-user at pve.proxmox.com
>> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
> 
> 
> -- 
> Zuzendari Teknikoa / Director T├ęcnico
> Binovo IT Human Project, S.L.
> Telf. 943575997
>       943493611
> Astigarraga bidea 2, planta 6 dcha., ofi. 3-2; 20180 Oiartzun (Gipuzkoa)
> www.binovo.es
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140526/c965cba8/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list