[PVE-User] Online migration leaves firewall vm without service

Barry Flanagan barry at flanagan.ie
Tue Mar 11 12:05:29 CET 2014


On 11 March 2014 10:59, Angel Docampo <adocampo at dltec.net> wrote:

> Iptables
>
>
>
Perhaps in the target node you do not have ipt_state listed in the IPTABLES
variable at the bottom of /etc/vz/vz.conf

-Barry Flanagan


> Angel Docampo
> Datalab Tecnologia, s.a.
> Castillejos, 352 - 08025 Barcelona
> Tel. 93.476.69.10 - 6711
>
> ________________________________________
> De: Adam Thompson <athompso at athompso.net>
> Enviado: lunes, 10 de marzo de 2014 22:02
> Para: Angel Docampo
> Cc: proxmoxve (pve-user at pve.proxmox.com)
> Asunto: Re: [PVE-User] Online migration leaves firewall vm without service
>
> I don't experience this.
> What kind of firewall?
> -Adam
>
> On Mar 10, 2014 11:04 AM, Angel Docampo <adocampo at dltec.net> wrote:
> >
> > I would like to ask here if you suffer the same issue than me. When
> upgrading proxmox,  I must move the virtual machines fron node to node in
> order to reboot the node.
> >
> > Everything works fine except for the firewalls I have virtualized. All
> of them, without exception, stop working. My laptop cannot ping the
> Internet and everything is restablished when I reboot the VM.
> >
> > Any of you have the same issue? There is some workaround?
> >
> > Thanks,
> > --
> >
> > Angel Docampo
> > Datalab Tecnologia, s.a.
> > Castillejos, 352 - 08025 Barcelona
> > Tel. 93 476 69 14 - Ext: 706
> > Mob. 670.299.381
> >
> > Nota Legal
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140311/1c9eab20/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list