[PVE-User] System extremely slow when creating a VM...

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Mon Feb 24 19:17:05 CET 2014


Here:

pve01:/var/lib/vz/images# pveperf
CPU BOGOMIPS:      24745.52
REGEX/SECOND:      1428672
HD SIZE:           27.92 GB (/dev/mapper/ddf1_HI2)
BUFFERED READS:    129.24 MB/sec
AVERAGE SEEK TIME: 14.59 ms
FSYNCS/SECOND:     35.04
DNS EXT:           1395.71 ms

pve01:/var/lib/vz/images# pveversion
pve-manager/3.1-21/93bf03d4 (running kernel: 2.6.32-26-pve)



2014-02-24 15:12 GMT-03:00.4166666666666572 Diaolin <diaolin at diaolin.com>:

> Il 2014-02-24 19:10 Gilberto Nunes ha scritto:
>
>  Hi friends
>>
>> I install Proxmox VE 3.1 on IBM System x3100 M4 on top of Debian
>> Wheeze.
>> System boot normal... I can access PVE web page and manage same parts
>> of the system...
>>
>>  But when I try create a VM, the system going down extremely slow...
>> I can do nothing... Even a ps ax command takes minutes to run...
>>
>> I notice this command running on shell
>>
>> /usr/bin/qemu-img create -o preallocation=metadata -f qcow2
>> /var/lib/vz/images/100/vm-100-disk-1.qcow2 83886080K
>>
>> The vm creation takes almost 15 minutes...
>>
>> I think this so odd...
>>
>> Someone get the same behavior?
>>
>
>
> No but, if you launch
> pveperf
>
> what is the result?
>
> And pveversion?
>
> Diaolin
>
>
>
>
>
> ---
> S'à destacà l'ultima föia dal bósch nét
> crodàda l'ei, solàgna, 'n mèzz ai sàssi
> e 'ntant fis-ciava 'n zìfol de oseleti
> a tegnìr vìo 'l pensér che vèn matìna
> [Diaolin]
> _______________________________________________
> pve-user mailing list
> pve-user at pve.proxmox.com
> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>



-- 
Gilberto Ferreira
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140224/c6ab7cc7/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list