[PVE-User] Install PVE on IBM System x3100

Gilberto Nunes gilberto.nunes32 at gmail.com
Sat Feb 22 20:30:40 CET 2014


Ok guys

I see what happen.
IBM System x3100 M4, use FakeRAID, although I setting up RAID in BIOS
server, but this FakeRAID works only with OS drivers, and seems to me that
the Debian do not have those drivers...

Someone can confirm what I said?? Thanks


2014-02-22 16:16 GMT-03:00.4166666666666572 Gilberto Nunes <
gilberto.nunes32 at gmail.com>:

> Hi
>
> RAID become, as long as we know, mandatory in any Enterprise scenario.
>
> Now, I get a IBM System x3100  M4 Server, and I'm unable to install Proxmo
> VE with RAID 1 setting up on BIOS! Well.. this really pits me off...
>
> The installer don't show the RAID 1 configuration, but both HD,
> separated...
>
> Now what I do is install Ubuntu Precise, in hope that RAID 1 will be
> properly detected and finally, install Proxmox VE.
>
> But what I want to say here, is that Proxmox must be more prepared for
> Enterprise situation... At least give me opportunity to work with a new
> kernel version, that support LSI MegaRAID controllers....
>
> IBM is a hardware used in many corporations and little companies around
> the world.
>
> This thing really make sad, because I wanna use Proxmox VE as my prefered
> Hypervisor, but when I can even install it on an IBM hardware!!!! Oh man!
> Is really frustrating...
>
> --
> Gilberto Ferreira
>



-- 
Gilberto Ferreira
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20140222/153a3f87/attachment-0015.html>


More information about the pve-user mailing list