[PVE-User] "Uhhuh. NMI received for unknown reason 2d on CPU 0

Eneko Lacunza elacunza at binovo.es
Thu Oct 31 14:52:32 CET 2013


Hi all,

Just to follow up this, I checked a twin machine of the affected one. 
UEFI has a "Reboot system on NMI" option that I just changed to false. 
Proxmox has been installed to this server and added in cluster to the 
originally affected one. I have seen the NMI message since in the twin 
server, but the server continued to run well, so it seems this will fix 
the reboot problem.

Cheers
Eneko

On 29/10/13 13:42, Eneko Lacunza wrote:
> Yes I saw those posts, but they're from 2011. I suppose the patches 
> are already in proxmox kernel... :)
>
> Thanks
>
> On 29/10/13 13:29, Paul Gray wrote:
>> On 10/29/2013 07:21 AM, Eneko Lacunza wrote:
>>> Uhhuh. NMI received for unknown reason 2d on CPU 0.
>>
>>
>> Sorry to hear it's a production box...
>>
>> There's a patch for this here (see the one by Cyrill dated Feb. 16th):
>>
>> https://groups.google.com/forum/#!topic/linux.kernel/TabVht9wjbY
>>
>> If you can't bring it down for a patch cycle, then at least the above 
>> link shares some insight into the issue, along with a suggestion on 
>> how to turn off nmi_watchdog.
>>
>> -PG
>>
>> _______________________________________________
>> pve-user mailing list
>> pve-user at pve.proxmox.com
>> http://pve.proxmox.com/cgi-bin/mailman/listinfo/pve-user
>>
>>
>
>


-- 
Zuzendari Teknikoa / Director T├ęcnico
Binovo IT Human Project, S.L.
Telf. 943575997
       943493611
Astigarraga bidea 2, planta 6 dcha., ofi. 3-2; 20180 Oiartzun (Gipuzkoa)
www.binovo.es




More information about the pve-user mailing list