[PVE-User] Failed to migrate VM from host3 to host1

Maykel Franco Hernández maykel at maykel.sytes.net
Tue May 8 10:29:22 CEST 2012


 

El 2012-05-08 10:25, Giuliano Natali (Diaolin) escribió: 

> Maykel
Franco Hernández wrote:
> 
>>> May 07 17:06:02 ERROR: online migrate
failure - command
>> '/usr/bin/ssh -c blowfish -o 'BatchMode=yes'
root at 10.100.106 [1].1 qm start 112 --stateuri tcp --skiplock' failed:
exit code 255 
>> 
>>> May 07 17:06:03
>> ERROR: migration finished with
problems (duration 00:00:02) Can I help me please??
>> 
>>> 
> 
> Did
you try to migrate the node offline????
> Did it happen during a
backup?
> 
> Diaolin

Thanks for your reply. I have 3
machines:

virtual1

virtual2 <<<<<<< CLUSTER

virtual3

I have the VMs
in virtual1 and I want migrate to virtual2 for example. Before the
migrate VMs I received this error:

May 08 10:23:12 starting migration
of VM 112 to node 'virtual2' (10.100.106.2)
May 08 10:23:12 copying disk
images
May 08 10:23:12 starting VM 112 on remote node 'virtual2'
May 08
10:23:13 ERROR: online migrate failure - command '/usr/bin/ssh -c
blowfish -o 'BatchMode=yes' root at 10.100.106.2 qm start 112 --stateuri
tcp --skiplock' failed: exit code 255
May 08 10:23:15 ERROR: migration
finished with problems (duration 00:00:03)
TASK ERROR: migration
problems

I don't understand why.....

Thanks in advanced.




Links:
------
[1] mailto:root at 10.100.106
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20120508/f896c8b1/attachment-0014.html>


More information about the pve-user mailing list