[PVE-User] [URGENT] Proxmox 2.0 : Login problem after upgrade

Guillaume MESSONNIER guillaume.messonnier at free.fr
Fri Jan 13 12:22:45 CET 2012


Thanks Martin for your help !

After clearing my browser cache, same problem ! The login windows ask me 
for a realm with an empty combo :-(

Your right, i've pve-manager 2.0-7, not pve-manager 2.0-18. An aptitude 
upgrade doesn't update this package. So, i've execute an aptitude 
dist-upgrade :
/root at proxmox:~# aptitude dist-upgrade
The following packages will be upgraded:
   pve-manager{b}
1 packages upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 1,190 kB of archives. After unpacking 0 B will be used.
The following packages have unmet dependencies:
   pve-manager: Conflicts: vzdump but 1.2.6-1 is installed.
The following actions will resolve these dependencies:

      Remove the following packages:
1)     vzdump

Accept this solution? [Y/n/q/?]/

Can i remove vzdump without any problem ? What should i do ?

Kind regards,

Guillaume.

On 13/01/2012 10:34, Martin Maurer wrote:
>
> Hi,
>
> Reload the page, empty browser cache, see 
> http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bypass_your_cache
>
> And you did not get the latest packages, see this list:
>
> pveversion -v
>
> pve-manager: 2.0-18 (pve-manager/2.0/16283a5a)
>
> running kernel: 2.6.32-6-pve
>
> proxmox-ve-2.6.32: 2.0-55
>
> pve-kernel-2.6.32-6-pve: 2.6.32-55
>
> lvm2: 2.02.88-2pve1
>
> clvm: 2.02.88-2pve1
>
> corosync-pve: 1.4.1-1
>
> openais-pve: 1.1.4-1
>
> libqb: 0.6.0-1
>
> redhat-cluster-pve: 3.1.8-3
>
> pve-cluster: 1.0-17
>
> qemu-server: 2.0-13
>
> pve-firmware: 1.0-14
>
> libpve-common-perl: 1.0-11
>
> libpve-access-control: 1.0-5
>
> libpve-storage-perl: 2.0-9
>
> vncterm: 1.0-2
>
> vzctl: 3.0.29-3pve8
>
> vzprocps: 2.0.11-2
>
> vzquota: 3.0.12-3
>
> pve-qemu-kvm: 1.0-1
>
> ksm-control-daemon: 1.1-1
>
> Martin
>
> *From:*pve-user-bounces at pve.proxmox.com 
> [mailto:pve-user-bounces at pve.proxmox.com] *On Behalf Of *Guillaume 
> MESSONNIER
> *Sent:* Freitag, 13. Jänner 2012 08:56
> *To:* pve-user at pve.proxmox.com
> *Subject:* [PVE-User] [URGENT] Proxmox 2.0 : Login problem after upgrade
>
> Hi,
>
> This morning, i've upgrade my proxmox 2.0 server. Now, i can't log in 
> on the web interface : a new field is appeared *realm* and the combo 
> box is empty. I've only one user to log in, a Linux PAM user !
>
> How i could modify my configuration to permit PAM user log in ?
>
> Thanks for the help !
>
> Guillaume.
>
> root at proxmox:~# pveversion --verbose
> pve-manager: 2.0-7 (pve-manager/2.0/de5d8ab1)
> running kernel: 2.6.32-6-pve
> proxmox-ve-2.6.32: 2.0-55
> pve-kernel-2.6.32-6-pve: 2.6.32-55
> lvm2: 2.02.88-2pve1
> clvm: 2.02.88-2pve1
> corosync-pve: 1.4.1-1
> openais-pve: 1.1.4-1
> libqb: 0.6.0-1
> redhat-cluster-pve: 3.1.8-3
> pve-cluster: 1.0-17
> qemu-server: 2.0-13
> pve-firmware: 1.0-14
> libpve-common-perl: 1.0-11
> libpve-access-control: 1.0-5
> libpve-storage-perl: 2.0-9
> vncterm: 1.0-2
> vzctl: 3.0.29-3pve8
> vzdump: 1.2.6-1
> vzprocps: 2.0.11-2
> vzquota: 3.0.12-3
> pve-qemu-kvm: 1.0-1
> ksm-control-daemon: 1.1-1
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20120113/cd018171/attachment-0014.html>


More information about the pve-user mailing list