[PVE-User] VE2.2 Cluster error

Michael Rasmussen mir at miras.org
Mon Dec 3 17:35:38 CET 2012


On Mon, 03 Dec 2012 17:11:27 +0100
Tanács Dávid Szilveszter <tanacsdavid at sosperec.hu> wrote:

>  
> 
> Hello! 
> 
> I have a 2.2 cluster now, and have a little problem with
> it. There's currently no HA or fencing set (those are future plans),
> only simple online migration, done by hand. When I migrate from 01 to
> 02, I have no issue, works perfectly. But the opposite direction, from
> 02 to 01, the machines operate for ~20 minutes, and then all freezes. No
> answer for ping, frozen screens on console, wether linux, or windows.
> When I restart, all the machines work well for ages. 
> 
> The two machines
> are slightly different. 
> 
> 01: 6xAMD Phenom II X6 1090T, 16GB RAM 
> 
> 02:
> 8xAMD FX-8150 Eight Core Processor, 16GB RAM 
> 
What CPU type have you configured for the VM's?

-- 
Hilsen/Regards
Michael Rasmussen

Get my public GnuPG keys:
michael <at> rasmussen <dot> cc
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xD3C9A00E
mir <at> datanom <dot> net
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xE501F51C
mir <at> miras <dot> org
http://pgp.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0xE3E80917
--------------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 198 bytes
Desc: not available
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20121203/89d1ea7b/attachment-0013.sig>


More information about the pve-user mailing list