[PVE-User] Backup issue

Muhammad Yousuf Khan sirtcp at gmail.com
Fri Sep 9 10:05:11 CEST 2011


i think it is resolved. by restarting the iscsi service, thanks Dietmar :).
however this  "/dev/dm-2: read failed after 0 of 4096 at 0: Input/output
error"
is still there can you please help.

Thank you,


On Thu, Sep 8, 2011 at 12:42 PM, Dietmar Maurer <dietmar at proxmox.com> wrote:

>  does it help when you restart the daemon:****
>
> ** **
>
> # /etc/init.d/open-iscsi restart****
>
> ** **
>
> - Dietmar****
>
> ** **
>
> *From:* Muhammad Yousuf Khan [mailto:sirtcp at gmail.com]
> *Sent:* Mittwoch, 07. September 2011 14:32
> *To:* Dietmar Maurer
> *Cc:* pve-user at pve.proxmox.com
> *Subject:* Re: [PVE-User] Backup issue****
>
> ** **
>
> Well, i am not running ISCSI at all. i have created an initiator for
> testing purpose only. and later i have deleted the ISCSI storage from the
> web console and i thought, that is all i have to do in order to remove ISCSI
> target. but after reading these logs i think foot prints are still there.can
> you please tell me how can i stop this error. and could it be a dm-2 related
> error?****
>
> ** **
>
> Thanks ****
>
> ** **
>
> On Wed, Sep 7, 2011 at 3:14 PM, Dietmar Maurer <dietmar at proxmox.com>
> wrote:****
>
> > Sep  7 06:39:12 assuretyconsulting iscsid: connect failed (111)
> > Sep  7 06:39:14 assuretyconsulting iscsid: connect failed (111)
> > Sep  7 06:39:16 assuretyconsulting iscsid: connect failed (111)****
>
> That indicate a problem with iscsi - any hint in the logs of the iscsi
> target?
>
> - Dietmar****
>
> ** **
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20110909/6b766475/attachment-0014.html>


More information about the pve-user mailing list