[PVE-User] Proxmox and PERC 5/i from Dell RAID setup - anyone has experience with it?

Bruce B bruceb444 at gmail.com
Sun May 29 23:36:12 CEST 2011


Now, that I got a Virtual Disk setup PERC5 I can get to install but it fails
around 12% when trying to do root system and gives me this error:

*command 'mkfs.ext3 -F /dev/pve/root' failed with exit code 1 at
/usr/bin/proxinstall line 153*
*
*
Anyone can tell me what this might be?

Maybe I should install Debian and then use apt-get to install Proxmox VE? If
so, I have been browsing Debian DVD ISOs and there are like 4 or more of
them. Is there one single .iso for CD or DVD that I can download to install
Debian? Please point me to the URL.

Thanks a lot

On Sun, May 29, 2011 at 3:04 PM, Bruce B <bruceb444 at gmail.com> wrote:

> Hi everyone,
>
> I bought a Dell PowerEdge 1950 yesterday and placed a 500GB SATA HDD in bay
> 1 (there are two bays, 0 and 1) and I tried installing Proxmox which failed
> somewhere in the middle. So, I went into the PERC 5/i utility by pressing
> Ctrl+R and now everything is messed up and Proxmox can't even detect a Hard
> Drive anymore. Using the verbose mode I could see that it can't /mnt media
> being the Hard Disk.
>
> *Does anyone have experience with PERC 5/i who can guide me on how to
> setup a simple single HDD in RAID0 mode or no RAID at all? *
>
> Disabling RAID card in BIOS also didn't work out for me as HDD is not
> directly detected in BIOS.
>
> Much appreciated,
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20110529/9af06b87/attachment-0014.html>


More information about the pve-user mailing list