[PVE-User] Migration Bug

Andrew Niemantsverdriet andrew at rocky.edu
Wed Nov 5 18:22:39 CET 2008


This seems to have fixed it self after a reboot and changing the other
bridge interface that I added to not have an IP. Maybe the command was going
out the wrong interface causing the key exchange to fail?

On Wed, Nov 5, 2008 at 9:42 AM, Andrew Niemantsverdriet <andrew at rocky.edu>wrote:

> When trying to migrate a KVM or OpenVZ machine between two slaves it fails
> both online and offline migrations.
>
> The error given is this:
>
> /usr/bin/ssh -t -t -n -o BatchMode=yes $HOST1 /usr/sbin/qmigrate $HOST2 106
> tcgetattr: Inappropriate ioctl for device
> starting migration of VM 106 to host '$HOST2'
> Can't connect to destination address using public key
> Connection to $HOST1 closed.
> VM 106 migration failed -
>
> HOST1 is the machine that VM currently resides on
> HOST2 is the machine that I am trying to migrate to
>
> They both are slave nodes in a cluster.
>
> Also the tcgetattr: Inappropriate ioctl for device message has been
> appearing a lot I don't know why but it does appear to cause any issues.
>
> --
> _
> /-\ ndrew Niemantsverdriet
> Academic Computing
> Alden 007
> (406) 238-7360
> andrew at rocky.edu
>



-- 
_
/-\ ndrew Niemantsverdriet
Academic Computing
Alden 007
(406) 238-7360
andrew at rocky.edu
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20081105/928f66c0/attachment-0014.html>


More information about the pve-user mailing list