[PVE-User] Server shutdown issue with the latest

Pongracz Istvan pongracz.istvan at gmail.com
Sat Nov 8 10:20:42 CET 2008


Hi All,

I expected that on my system, I cannot shutdown my latest PVE via 
Administration->Server->Services->Shutdown Server.

As I tracked down the code, I found that, an 'action' tag is missing
from the code (see below).
I added the missing tag and now the system shutdown is working well as
expected.
(/var/www/pve/server/reboot.htm)

I checked it in the .deb package (after apt-get update) and I found this
problem exists in the 
deb package, so, it seems it is affected others too.

After I checked the /var/www/pve/system/reboot.htm  and I found that, it
is a little bit different than the other under the 'server' f


--- reboot.htm	2008-11-05 12:19:00.000000000 +0100
+++ reboot.htm.working	2008-11-08 00:40:06.000000000 +0100
@@ -30,7 +30,7 @@
 
  if ($fdat{state} eq 'confirm') {
    if ($fdat{poweroff}) {
-     my $ref .= "reboot.htm?m3=0&poweroff=1";
+     my $ref .= "reboot.htm?m3=0&action=reboot&poweroff=1";
      my $msg =  __("Do you really want to shutdown the Server?");
      $out .= PVE::HTMLUtils::create_confirmframe ($msg, __("Shutdown"),
$ref, 'index.htm');
    } else {




-- 
BSA. Mert megérdemlitek.
Open Source. Mert megérdemlem.
--
BSA. They value it.
Open Source. The value. It.
--
http://www.startit.hu
http://www.osbusiness.hu
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-user/attachments/20081108/1cd0b0c4/attachment-0013.html>


More information about the pve-user mailing list