[pve-devel] vma_queue_write: write error - Broken pipe

Rick Wolthuis rick at rwolthuis.nl
Sat Dec 26 16:09:20 CET 2015


Somehow back upping is not working as is should (I think). Tried back upping
to a remote location resulting in three out of 5 with an error. Tried to
change backup location to the local disk (with enough space left), which
resulted in one or two failed out of 5.

[..]

100: Dec 25 03:13:01 INFO: status: 24% (25912344576/107374182400), sparse
18% (19691585536), duration 120, 2016/8 MB/s
100: Dec 25 03:13:18 INFO: status: 24% (26516389888/107374182400), sparse
18% (19692851200), duration 137, 35/35 MB/s
100: Dec 25 03:13:18 ERROR: vma_queue_write: write error - Broken pipe
100: Dec 25 03:13:18 INFO: aborting backup job
100: Dec 25 03:13:20 ERROR: Backup of VM 100 failed - vma_queue_write: write
error - Broken pipe

 

Is there anybody that can explain to me how I could fix this problem? I
prefer to backup to a remote location which is mounted to /mnt/remote with
WebDAV protocol. Remote location has more than enough storage space left
(~1TB free).



And of course, merry Christmas to everybody!

 

Thanks in advance!

 

Rick

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-devel/attachments/20151226/e136f415/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 4801 bytes
Desc: not available
URL: <http://pve.proxmox.com/pipermail/pve-devel/attachments/20151226/e136f415/attachment.bin>


More information about the pve-devel mailing list